Fibromyalgie en Yoga, kan dat samen?

 

Het antwoord hierop is kort en bondig: ‘Jazeker’!

Juist door spieren, pezen en gewrichten te rekken en te strekken ontstaat er ruimte in het lichaam.

 

Door spanning in ons lichaam te ervaren verkrampen wij. Juist hierdoor verdwijnt de ruimte tussen onze gewrichten. Dit kan vooral ontstaan door pijn, piekeren of het vasthouden van emoties. Tevens zal het bindweefsel ‘vast’ komen te zitten wat ons beperkt in onze bewegelijkheid. Zeker rondom de 20 ‘tender points’ waar fibromyalgie het meest ervaren wordt. Afvalstoffen kunnen het lichaam niet verlaten wat uiteindelijk resulteert in een bepaalde ontstekingsgevoeligheid.

 

Het team van Let’s Grow kan dan ook met trots vertellen dat het oprichten van                  Sense Life Yoga verlichting kan bieden in het lichaam. Door de speciaal ontwikkelde fibro yoga oefeningen uit te voeren ontstaat er direct ‘ruimte’.

Met onze geweldige yoga docente nemen we jullie stapje voor stapje mee op reis in de wereld van yoga. In alle rust, zonder te forceren.

 

Door ademhalingsoefeningen en lichte oefeningen komt je lichaam tot rust. Waardoor een goede nachtrust kan ontstaan. Door de diepe slaap geraak je in de Deltaslaap die ervoor zorgt dat je lichaam en je mind kunnen helen. Iets waar de gemiddelde fibro patiënt nauwelijks in terecht komt doordat pijn je uit deze helende slaap houdt.

 

In verband met Covid-19 hebben wij besloten voorlopig de yogalessen online aan te bieden. Zodra deze coronaperiode achter de rug is gaan wij natuurlijk weer over naar yoga lessen in groepsvorm. Bij het afnemen van 1 van de fibro pakketten krijg je direct toegang tot de yogalessen.

 

Namaste,

Edwin.

T-shirt Sense life yoga

De prachtige shake beker van Sense Life Yoga.

Het prachtige yogamatje van Sense life yoga.

Voor vragen over de producten van Sense Life Yoga kun je het onderstaande formulier invullen, wij nemen dan contact met je op.